Kampioen in vers

Kampioen in vers

De ambachtelijke kwaliteit van Slagerij Bakkertje is niet onopgemerkt gebleven. Al drie keer werd de zelfgemaakte erwtensoep van Slagerij Bakkertje uitgeroepen tot beste van Nederland. In 2018 en 2019 won de slagerij Goud op de SlagersVakbeurs met respectievelijk 9 en 12 vleesproducten. In 2019 werd de slagerij Nederlands kampioen gerookte ossenworst. Ook was Slagerij Bakkertje Nederlands kampioen van de Vas Vlees Vakwedstrijden 2019. De beroemde leverworst van Bakkertje is al vele malen onderscheiden door worstmakers en vindt zijn weg naar supermarkten, slagerijen en groothandels in het hele land.

Nico Runderkamp is slager en Meester Worstmaker. Hij is winnaar van de titel Beste Meester Worstmaker en werd onderscheiden met het Gouden Cuttermes. Nico is lid van het Worstmakersgilde, Jonge Amsterdamse Slagers (JAS), het platform Jonge Slagers van de KNS en een trouw bezoeker van de Gilde-regioavonden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.